Kipufogógáz Blog

Mindent a Száguldó Cirkuszról, s ami körülötte van.

Szerzők

Újítások a Sabuer C32-n.

2013.02.02. 18:38 graddy

A Sauber vezető tervezője, Matt Morris elárult néhány jelentős fejlesztést, amelyetől a sikereket remélik a soron következő szezonban.

A legnagyobb reményt a passzív DRS-rendszerhez fűzi a csapat. Matt Morris a C32 bemutatóján elmondta, hogy "A passzív DRS-rendszer megengedett technológia, így ez egy olyan terület számunkra, ahol a téli tesztek folyamán fejlődést tudunk elérni."

Emellett megemlítette a vadonatúj fékrendszert is, amelyet a tavalyi év alatt fejlesztett ki a gárda.

Az alvázon is módosításokat hajtottak végre, amely rengetek időt vett igénybe, de legalább olyan megoldást találtak, amely nem igényelt kényszerkompromisszumokat a súlycsökkentés és a biztonság között, így az alváz némileg könnyebb lett.

"A kipufogórendszer alapjában véve nem sokban különbözik attól, amivel tavaly fejeztük be a szezont, csupán néhány finomhangolást végeztük a további teljesítménynövekedés érdekében." Árulta el a főtervező.

Végül az oldaldobozok újrarajzolásáról is szót ejtett, amelyek a C31-hez képest közel 50%-kal kisebbek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kipufogogaz.blog.hu/api/trackback/id/tr695058996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása