Kipufogógáz Blog

Mindent a Száguldó Cirkuszról, s ami körülötte van.

Szerzők

Megjött az új Red Bull is.

2013.02.03. 16:05 graddy

A mai nap bemutatta az Infiniti Red Bull Racing a 2013-as szezonra továbbfejlesztett autóját, amelytől a negyedik bajnoki címét reméli a Milton Keynes-ben székelő alakulat.

rb9.jpg

A háromszoros világbajnok gárda a Jerezi tesztek előtt két nappal rántotta le a leplet a kilencedik Formula 1-es konstrukciójáról, az RB9-ről. Adrian Newey, az autó főtervező szinte csodának nevezte, hogy részt tudnak venni a jövőhéten kezdődő felkészülési teszteken: "Kétségkívül nagyon szoros küzdelmet vívtunk tavaly a bajnok címért, és nem volt könnyű fejleszteni a tavalyi autót, miközben már az új versenygépen dolgoztunk. Ezért mondhatni idő szűkében voltunk. Szóval az, hogy most itt lehet, két nappal az első teszt előtt, igazán figyelemreméltó teljesítmény."

Emellett elárulta, hogy "Az új autó a tavalyi továbbfejlesztése. Nem voltak komoly szabályváltozások." Így a többi csapathoz hasonlóan, a tavalyi autó (RB8) esett át egy kis csiszoláson és ráncfelvarráson.

A bejegyzés trackback címe:

https://kipufogogaz.blog.hu/api/trackback/id/tr865060576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása